Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/9/f/mw-computers.nl/httpd.www/mwc/wp-content/themes/mw-pc/functions.php on line 5837
Tel. 06 - 1042 5096

Hardware of software problemen?

 

Wij helpen u graag met uw IT en Satelliet ontvangst problemen .
Neem vrijblijvend contact op met:
06 – 10425096
of via ons contact formulier

Onderhoud aan computer, laptop en satelliet ontvanger

Voor Particulier

Onderhoud aan computer, laptop en satelliet ontvanger

Voor de particuliere gebruiker hebben we een aantal onderhoudscontracten voor Onderhoud aan computer, laptop en satelliet ontvanger samengesteld waarvan er altijd wel een bij is welk aansluit aan uw wens

Onderhoud aan computer, laptop en satelliet ontvanger U hoeft hierna geen zorg meer te hebben over uw onderhoud of de datum ervan, wij houden voor u netjes bij wat we bij u uitvoeren en als het weer tijd is dan laten we u dat netjes van tevoren weten en maken we een passende afspraak daar waar het u uitkomt.

Heeft u belangstelling ? Neem contact met ons op

Voor Bedrijf

Voor bedrijven hebben we een aantal onderhoudscontracten samengesteld op onderhoud aan computer, laptop en satelliet ontvanger waarvan er altijd wel een bij is welk aansluit aan uw wens.

De inhoud in het kort is Periodiek maar zeker Preventief onderhoud aan uw hard en m.n software, het onderhouden van uw netwerk daar waar aanwezig maar wat vooral heel belangrijk is volgens ons het zorgen voor uw data daarbij spelen backups een belangrijke rol.

Voor meer informatie verzoeken we u contact met ons op te nemen. Neem contact met ons op

Computers & Onderhoud

Indien één of meerdere van onderstaande regels op uw computer van toepassing zijn dan wordt het echt tijd om ons eens een keer vrijblijvend te bellen. Voorkom onnodig verdere problemen en hogere kosten en laat het vakkundig verhelpen.

Uw computer/notebook werkt trager dan normaal? U denkt een virus in de computer/notebook te hebben? Uw email komt niet meer binnen? Uw internet verbinding ineens weg? Uw computer/notebook blijft hangen en start niet door? Uw computer/notebook wordt warmer dan normaal? Uw draadloos internet wordt niet gevonden? Uw systeem heeft een ander probleem ? U wilt niet van hot naar her lopen met de computer U wilt snel en vakkundig geholpen worden? U wilt dat het echt gefixt wordt?

Neem contact met ons op

Notebooks

Voor onderhoud aan een notebook geldt min of meer hetzelfde als voor een computer daarom verwijzen we dan ook naar bovenstaande tekst.

De volgende kenmerken komen meestal in aanmerking voor reparatie :

Uw beeld blijft zwart na inschakelen Uw beeld is héél diep in het scherm nog zichtbaar maar is zo niet mee te werken/lezen Uw beeld geeft gekleurde blokken door de gebruikelijke beeld/tekst heen Uw beeld heeft een donkere inktvlek Notebook gaat wel aan maar doet verder niets Notebook doet helemaal niets Accu gaat veel korter mee dan in het begin

Andere problemen? Kijk bij : Reparatie of Neem contact met ons op

Netwerk

Netwerk onderhouden kan al wat lastiger worden, e.e.a. hangt af wat voor soort gebruiker u bent, hoeveel werkplekken heeft/wilt u, hoeveel te delen printer(s) gebruikt u, welke mappen wilt u in het gedeelde netwerk hebben en welke niet, wilt u dagelijks/periodiek backups maken van uw bestanden en ga zo maar door.

Veel danwel alles kan afgestemd worden aan uw wens maar een wens/adviesgesprek is in deze zeker wel aan te raden. Neem contact met ons op

Onderhoud aan computer, laptop en satelliet ontvanger

Satelliet

Eenmaal goed afgesteld is een satelliet ontvang installatie vrij onderhoudsvrij echter ook hier kan er zo en dan wat defect raken of door weersinvloeden aangetast worden, ook kan het voorkomen dat canaldigitaal NL of andere providers wat aanpassingen hebben gedaan waardoor sommige merken satellietontvangers voorzien dienen te worden van nieuwe software. Enkele veel voorkomende klachten:

Ontvanger een tijdje niet gebruikt en na opstellen geen beeld op de Nederlandse kanalen maar wel op BvN? ( dit kunt u zelf verhelpen, zet ontvanger aan zet deze op bijv sbs6, klik HIER en activeer zelf uw kaart door het invoeren van uw card nr.) Blokken in beeld Tjilp geluid afgewisseld met blokken (eenmaal meegemaakt begrijp u vast wat er bedoelt wordt) Geen beeld op sommige kanalen Melding bezig met initialiseren In het voorjaar/zomer plots geen beeld ( eerst blokken en dan beeld ineens weg ) Na het tegen de schotel lopen geen beeld Zelf afgesteld maar beeld valt telkens weg en zo zijn er nog wat meer klachten maar alles is gelukkig te verhelpen