Computer onderhoud en reparatie Druten eo

Computer onderhoud en reparatie Druten eo

Computer onderhoud & reparatie Druten eo
Last van een langzame computer, of nog erger uw pc doet het helemaal niet meer en heeft reparatie nodig?
MW-computers is dé specialist in computer onderhoud & reparatie voor Druten e.o.
Bel gerust vrijblijvend en naar deskundig advies over al uw desktop / laptop gerelateerde problemen.

Computer problemen zijn verleden tijd dankzij computer en Laptop reparatie voor Druten eo.  door MW-computers!

Naast pc reparatie in Druten en omstreken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor computer onderhoud. Dus of het probleem nu  software- of hardware matig is, hier bij MW-computers word uw probleem zo snel mogelijk verholpen zodat u niet onnodig lang zonder uw desktop zit. Omdat wij een groot aantal van de meest gangbare onderdelen op voorraad hebben kunnen wij vrijwel altijd direct aan uw pc beginnen zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw pc.

Mocht u een softwarematig probleem hebben dan proberen wij al uw programma’s en instellingen te behouden. Helaas kan het voorkomen dat dit niet mogelijk is, in dit geval zullen wij uw pc een frisse start geven door er een nieuwe windows op te zetten. Indien dit het geval is zullen wij direct met u contact opzoeken en u hiervan op de hoogte stellen.

Ook voor hardware reparatie bent u bij MW-computers aan het juiste adres. Door onze ruime voorraad aan desktop onderdelen kunnen wij het defecte onderdeel vrijwel altijd meteen vervangen en uw desktop niet onnodig lang moet missen.

Virussen en spyware? Wij zorgen dat u desktop weer schoon is

Als u vervelende malware op uw desktop hebt staan helpen wij u bij MW-computers hier snel en effectief vanaf. Niks is zo vervelend als een virus op uw pc waardoor deze traag word en de veiligheid van uw bestanden niet meer zeker is. Virussen en spyware die dit doen hebben wij in korte tijd verwijderd van uw desktop, zodat u weer veilig gebruik kan maken van uw pc. Ook geven wij u graag advies over hoe u het beste uw desktop beveiligd kan houden tegen deze malware. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over het tegengaan van malware.

Ook voor de aanschaf van een nieuwe desktop bent u bij ons op de juiste plaats. Door onze jarenlange ervaring met pc’s zullen wij samen met u snel een computer vinden die bij u past.

Deskundig & professionele service

Als u computer reparatie nodig heeft in grave dan bent u bij MW-computers verzekerd van de beste service en deskundig personeel die snel en zorgvuldig uw pc repareert en onderhoud.

Onze diensten

  • Reparatie aan computers
  • Monteren van nieuwe hardware
  • Installeren van nieuwe software
  • Vervelende malware van uw desktop verwijderen
  • Het onderhouden van uw desktop
  • Herinstallatie van besturingssysteem en drivers
  • Verkoop van pc’s

MW-computers is hét adres voor computer reparatie voor Druten en omstreken. Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail: of telefonisch: u kunt ons vinden op het volgende adres:

 

Locatie naast Beuningen, Grave, route voor reparatie centrum Computer onderhoud & reparatie in Grave route Computer Reparatie Heumen route Computer Reparatie Nijmegen route
MW-Computers
Adres : Woeziksestraat 27
Postcode/plaats : 6604 cl Wijchen
E-Mail: kijk bij  Contact