Tel. 06 - 1042 5096

Computer reparatie Beuningen

Heeft u computer reparatie in Beuningen en omstreken nodig? Dan bent u bij MW-computers aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van computer reparatie, laptop repareren in Beuningen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig advies over computer gerelateerde problemen of advies over de aanschaf van een nieuwe computer.

Uw data veilig tijdens de reparatie van uw computer

Als uw computer een software probleem heeft dan zullen wij dit proberen te verhelpen zonder dat uw programma’s en kostbare bestanden verloren gaan. In de meeste gevallen lukt dit, maar het kan voorkomen dat wij genoodzaakt zijn om uw computer van een nieuwe windows te voorzien. Als dit het geval is nemen wij direct met u contact op en bespreken dan samen de mogelijkheden.

Computer reparatie Beuningen

Ook voor hardwarematige problemen bent u bij MW-computers aan het juiste adres. Uw hardware reparatie zal bij ons snel verholpen zijn omdat wij een grote voorraad hebben van de meest gangbare onderdelen, hierdoor zult u dus niet onnodig lang zonder uw computer zitten. U kunt er ook voor kiezen om uw computer van een upgrade te voorzien denk hierbij aan bijvoorbeeld een snellere processor of een grotere hardenschijf voor meer opslag capaciteit.

Vervelende reclames en advertenties inbeeld? MW-computers helpt u verder in omgeving Beuningen

Als u last heeft van vervelende malware zoals: virussen of spyware, dan zullen onze deskundige medewerkers uw computer snel weer opschonen door deze malware zorgvuldig en effectief te verwijderen, zodat uw computer weer presteert zoals normaal en uw vertrouwde gegevens beveiligd blijven. Ook geven wij u advies over hoe u het beste uw computer beveiligd kan houden door middel van een goede virus en spywarescanner.

Diensten en services van MW-computers

Ook voor het kopen van een nieuwe computer bent u bij MW-computers altijd welkom. Door jarenlange ervaring zullen onze verkopers samen met u altijd de juiste computer vinden. Mocht u ervoor kiezen een computer door ons in elkaar te laten zetten neem dan vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Onze diensten zijn:

  • Reparatie aan uw computer of laptop
  • Het vervangen van defecte hardware
  • Installeren van nieuwe software
  • Het opschonen van uw computer
  • Het onderhouden van uw computer
  • Verkoop van nieuwe computers
  • Verkoop van nieuwe laptops

Dus of het nu gaat om hardware of softwarematige problemen, bij MW-computers bent u verzekerd van kwalitatief goede computer reparatie in Heumen. Door helder te communiceren met onze klanten beperken wij de risico’s tot een minimum zodat uw kostbare gegevens altijd veilig zullen zijn.

Computer reparatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de e-mail: of telefonisch:


Locatie naast Beuningen, Grave, route voor reparatie centrum Computer onderhoud & reparatie in Grave route
MW-Computers
Adres : Woeziksestaart 27
Postcode/plaats : 6604 cl Wijchen
E-Mail: kijk bij  Contact

parkeren