Wat klanten schrijven

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
61 berichten.
Enrique uit Beuningen
Heel tevreden over de zeer snelle hulp aan mijn laptop. en fijne service
Heel tevreden over de zeer snelle hulp aan mijn laptop. en fijne service
Hennie uit wijchen
Hallo Menno Bij deze wil ik je nogmaals bedankt voor de service mbt het omzxetten van de PC groetjes hennie
Hallo Menno Bij deze wil ik je nogmaals bedankt voor de service mbt het omzxetten van de PC groetjes hennie
DaveS uit Druten
Wat een geldige service en een zeer vriendelijke man. Ik belde om onze schotel weer uit te richten maar het... Lees verder
Wat een geldige service en een zeer vriendelijke man. Ik belde om onze schotel weer uit te richten maar het probleem bleek de triple LNB die het na 15 jaar niet meer deed waardoor de oplossing bleek veel langer te duren. Ik heb om 16:15 op een vrijdag middag gebeld of ze konden helpen en 30 minuten daarna was de monteur bij ons. Hij heeft alle weten op te lossen en vertrok pas om 18:30 uur. Alle lof voor de service en klantvriendelijkheid, en dat allemaal tijdens het Corona crisis, geweldig !
Jari uit Beuningen
Erg tevreden over de snelle service. Mijn laptop was binnen een dag weer gerepareerd.
Erg tevreden over de snelle service. Mijn laptop was binnen een dag weer gerepareerd.
Hélena uit Wijchen
Ik ben Hélena en mei lappetop was kapot does ben ik bij deese man gekomen om te repareer en. hij... Lees verder
Ik ben Hélena en mei lappetop was kapot does ben ik bij deese man gekomen om te repareer en. hij heef bienne 2 uur gemaake dan ik ben soo blij dat iek desse schrijve en soory voor type maar ben van Polen en kort in Nederland maar heel blei. Pozdrowienia Hélena