Computer reparatie Overbetuwe

Computer reparatie Overbetuwe

Computer reparatie Overbetuwe – Last van een langzame computer? Of  doet je computer het helemaal niet meer?
Wij zijn dé specialist voor computer reparatie in Overbetuwe en omstreken.
Dus kom vrijblijvend langs voor deskundig advies over uw computer en al u computer gerelateerde problemen.

Computeronderhoud door deskundige, zeg computerproblemen vaarwel

Computer reparatie Overbetuwe – Naast computer reparaties is ons bedrijf ook deskundig op het gebied van computeronderhoud. Dus of het probleem nu  software- of hardware matig is, hier bij MW-computers zullen wij uw probleem zo snel mogelijk verhelpen en uw computer weer in top conditie brengen. Onze reparatie en onderhoudsdienst heeft de meest gangbare pc onderdelen op voorraad liggen zodat een reparatie direct kan plaatsvinden. Is uw computer niet meer te repareren dan geven wij u graag deskundig advies over het aanschaffen van een nieuwe pc of een andere passende oplossing.

Oplossen zonder data verlies

Softwarematige problemen proberen wij altijd eerst op te lossen zonder dat uw bestanden, programma’s en instellingen verloren gaan, maar soms zit er niets anders op dan de computer een verse start te geven d.m.v. een nieuwe windows. Het is zaak eerst te onderzoeken wat er precies aan de hand en dan te overleggen met de klant wat de mogelijkheden zijn en tegen welke kosten. Mogelijk moeten wij voor dat wij beginnen aan de reparatie eerst onderzoeken of een reparatie nog mogelijk is.

Bij MW-computers bent u gegarandeerd van een kwalitatief goede pc reparatie in Overbetuwe en omstreken. Het repareren van uw computer zal snel en zorgvuldig gebeuren zodat u niet onnodig lang zonder uw pc of laptop zal zitten.

Onze diensten

  • Reparatie van pc’s
  • Installeren van nieuwe hardware
  • Installeren van nieuwe software
  • Verwijderen van schadelijke malware
  • Onderhoud aan uw computer
  • Herinstallatie van besturingssysteem en drivers

MW-computers is uw specialist voor computer reparatie in Overbetuwe en omstreken.
Kom daarom vrijblijvend langs voor deskundig advies over computer gerelateerde problemen of advies voor het aanschaffen van een nieuwe computer.

Computer reparatie  nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de e-mail: of telefonisch: U kunt ons vinden op het volgende adres:

Locatie naast Beuningen, Grave, route voor reparatie centrum Computer onderhoud & reparatie in Grave route Computer Reparatie Heumen route Computer Reparatie Nijmegen route
MW-Computers
Adres : Woeziksestraat 27
Postcode/plaats : 6604 cl Wijchen
E-Mail: kijk bij  Contact