Computer reparatie Nijmegen

Computer Reparatie service in Nijmegen

Computer reparatie service in Nijmegen en omstreken nodig? Bij MWcomputers bent u aan het juiste adres.
Wij zijn de computer reparatie specialist in Nijmegen.
Door ons deskundig personeel kunnen wij vrijwel alle problemen met uw computer snel en effectief verhelpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak of deskundig advies.

PC laten repareren zonder gegevens te verliezen

Mocht u een softwarematig probleem aan uw computer hebben dan lossen wij dit bij MWcomputers snel voor u op. Wij zullen proberen al uw kostbare programma’s en bestanden te behouden, mocht dit niet het geval zijn en wij genoodzaakt zijn om uw pc van een nieuwe windows te voorzien, dan zullen wij direct met uw contact opzoeken en de mogelijkheden samen bespreken.

Ook kunt u bij ons terecht voor hardware reparatie’s, denk hierbij aan een defecte processor of grafische kaart. Door onze ruime collectie aan de meest voorkomende hardware onderdelen kunnen wij direct beginnen aan uw computer zodat deze weer snel in top conditie verkeerd en u er weer optimaal gebruik van kunt maken. Als een onderdeel niet op voorraad is zullen wij zo snel mogelijk met u contact opzoeken.

Ook last van die lastige virussen? MW-computers repareert uw computer in omgeving Nijmegen

Last van vervelende malware die uw computer langzaam en onbeveiligd maakt? Bij MWcomputers in Nijmegen weten wij er wel raad mee! Door jarenlange ervaring kunnen wij snel en effectief uw computer malware vrij maken, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw computer en u ervan verzekerd bent dat uw vertrouwde bestanden weer beveiligd zijn.

Als u opzoek bent naar een nieuwe computer helpen wij u graag naar het vinden van de computer die het beste bij u past. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van computers kunnen wij u deskundig adviseren over welke computer nu het beste bij u aansluit. Ook kunt u ervoor kiezen een computer door ons te laten samenstellen, het voordeel hiervan is dan dat u precies kunt bepalen welke onderdelen er in de computer komen zodat u niet onnodig geld uitgeeft aan onderdelen waar u minder veel aan hebt.

Onze diensten

  • Het repareren van uw computer
  • Defecte hardware vervangen
  • Installeren van nieuwe software
  • Uw computer opschonen door malware te verwijderen
  • Het onderhouden van uw computer
  • Verkoop van computers

Dus of het probleem nu hardware of softwarematig is,bij MWcomputers bent u aan het juiste adres voor computer reparatie in Nijmegen en omstreken. Door onze heldere communicatie met u en ons deskundig opgeleid personeel zal uw computer weer in korte tijd optimaal functioneren

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de e-mail: of telefonisch: .Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

”Locatie
MW-Computers
Adres : Woeziksestaart 27
Postcode/plaats : 6604 cl Wijchen
E-Mail: kijk bij Contact

Openingstijden :

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 21.00
Lees verder bij Contact