Tel. 06 - 1042 5096

Hardware of software problemen?

 

Wij helpen u graag met uw IT en Satelliet ontvangst problemen .
Neem vrijblijvend contact op met:

06 – 10425096
of via ons contact formulier

 

Reparatie laptop en computer

Reparatie laptop en computer

Reparatie laptop en computer, een reparatie is niet hetzelfde als onderhoud plegen daarom hieronder enkele voorbeelden van herkenbare problemen waardoor het product ter reparatie aangeboden zou kunnen worden.

Op locatie repareren

Reparatie laptop en computer kunnen veelal ter plekke worden behandeld echter is niet iedere reparatie ter plekke snel te verhelpen of mogelijk, wij zulen u hierin adviseren / informeren.

Computer reparatie

U wilt de computer aanzetten maar er gebeurt totaal niets U start de computer op maar deze loopt vrij snel vast Na indrukken aanknop gaat de computer piepen Computer start wel op maar blijft net voor windows hangen Er komt een foutmelding tijdens het opstarten (vaak iets van missing.dll ) Er komen blokken / strepen in beeld tijdens het opstarten De dvd-rom wordt niet meer gelezen Een blauw scherm tijdens werken in windows Vastlopers in windows Vaak de melding voer schijfcontrole uit Computer wordt steeds trager en slomer en doet “raar”

Zo zijn er tal van andere problemen maar in doorsnee komt het eropneer dat u het probleem veelal niet zelf kunt oplossen. Geen nood, neem contact met ons op.

Laptop / Tablet

Ook hierbij zijn veel van eerdergenoemde computer-euvels herkenbaar zoals u zult zien.

Uw beeld blijft zwart na inschakelen Normaal brand er wel ergens een lampje nu niets Uw beeld is héél diep in het scherm nog zichtbaar maar is zo niet mee te werken/lezen Uw beeld geeft gekleurde blokken door de gebruikelijke beeld/tekst heen Notebook gaat wel aan maar doet verder niets Notebook doet helemaal niets Accu gaat veel korter mee dan in het begin Notebook adaptor lijkt geen spanning meer te geven Uw notebook is gevallen en er is een barst in het beeldscherm, scharnier lijkt afgebroken waardoor de ombouw uit elkaar wordt getrokken, er zit speling in de scharnierhoek enz * Uw beeld heeft een donkere inktvlek in een hoek Notebook krijgt alleen spanning als ik aan de stekker van de adaptor froemel Er is vloeistof over het toetsenbord heengegaan en nu werken diverse toetsen of het hele apparaat niet meer Enkele toetsen of een deel van het toetsenbord doet het niet meer Notebook wordt heel warm en stopt op gegeven moment ermee Notebook cooler draait héél hard en maakt zo veel herrie Notebook maakt rammelend geluid of deed dat en nu stopt de notebook na enkele minuten alle functies

* Let op, dit issue kan doorgaans niet aan huis worden gerepareerd, er moet immers worden bekeken wat er exact defect is geraakt, de laptop moet dan ook worden gedemonteerd.

Andere problemen? Geen nood! Neem contact met ons op

verloren data herstellen

Data Herstellen

Het opslaan van data op delen van uw hardeschijf/een 2de hardeschijf/usb-stick enz is natuurlijk heel verstandig doch ook daar kan er altijd iets fout gaan, in veel gevallen kunnen we nog iets voor u betekenen maar probeer a.u.b. zo min mogelijk met het product te doen na de “crash” constatering want dat verkleind voor ons de herstel kans. Enkele voorbeelden van veel voorkomende problemen:

Externe/Interne hardeschijf wil niet opstarten Externe/Interne hardeschijf geeft melding : deze schijf dient geformatteerd te worden ( nooit doen! ) Externe/Interne hardeschijf tikt en start niet op Externe/Interne hardeschijf doet helemaal niets Systeem geeft een raar teken in het configuratiescherm

Andere problemen? Geen nood, Neem contact met ons op