Tel. 06 - 1042 5096

Satelliet Ontvangst service Wijchen

/mwc/wp-content/uploads/alg – Heeft u storing met uw satelliet ontvangst of nog erger een defecte installatie? Maak dan snel een afspraak bij ons satelliet ontvangst servicepunt in Wijchen. Wij zijn dé specialist in satelliet ontvangst gerelateerde problemen in Wijchen en omstreken. Als u een een nieuwe satellite ontvangst installatie hebt gekocht is deze vrijwel onderhoudsvrij. Het kan echter voorkomen dat door bijvoorbeeld een wijziging vanuit de provider uw apparatuur niet meer optimaal presteert en mogelijk een update nodig heeft. U bent bij MW-computers verzekerd van deskundig personeel die uw satelliet ontvanger d.m.v. een software-update weer snel in zijn oude staat terugbrengen. Ook weersomstandigheden kunnen schade aanbrengen aan uw kostbare ontvang apparatuur en deze buiten werking stellen. Als dit het geval is neem dan snel met ons contact op en wij zullen samen met u de mogelijkheden bespreken.

 

Satelliet Ontvangst service Wijchen

Hier een paar voorbeelden van veel voorkomende klachten:

  • U heeft last van blokken in uw beeld
  • Uw provider heeft iets veranderd waardoor u nu niet meer optimaal alle kanalen kunt bekijken
  • U heeft plotseling geen beeld meer, dit komt voornamelijk voor in het voor en najaar.
  • Uw schotel is verschoven en geeft na terug zetten geen beeld meer
  • U krijgt voortdurend de melding bezig met initialiseren op uw beeld verschijnen.

Dit waren een aantal voorbeelden van klachten die u kunt hebben. Gelukkig voor u kunnen wij deze klachten snel verhelpen. Als u deze klachten zelf ondervind, neem dan snel contact met ons op. Onze deskundige medewerkers onderzoeken uw probleem en lossen dit zorgvuldig op zodat, u weer snel gebruik kunt maken van uw apparatuur zoals u dit gewend was.

In de wereld van satelliet ontvangst vinden zich continue veranderingen plaats. Wij raden aan om daarom regelmatig uw satelliet van een software update te voorzien of uw kanalenlijst bij te werken. Hierdoor blijft uw satellite ontvanger optimaal presteren en heeft u er nog vele jaren plezier van.

 

Hulp nodig bij het plaatsen van een satelliet ontvanger omgeving Wijchen?

Satellietontvangst servicepunt in Wijchen nodig? Dan is MW-computers uw beste keus voor al uw satelliet gerelateerde problemen. Ook kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe satelliet ontvang-set. Door onze ruime voorraad en snelle levering bent u binnen no-time in het bezit van de satelliet die u altijd al had willen aanschaffen. Naast nieuwe satelliet ontvang systemen verkopen wij ook de nodige accessoires, neem als voorbeeld een nieuwe muursteun of Dual lnb.
Bij MW-computers hebben we het allemaal.

 

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten! U kunt contact met ons opnemen via de e-mail: of telefonisch via: U kunt ons vinden op het volgende adres:

MW-ComputersLocatie naast Beuningen, route reparatie centrum computer reparatie Beuningen Uw satelliet installatie punt
Adres : Woeziksestaart 27
Postcode/plaats : 6604 cl Wijchen
E-Mail: kijk bij  Contact

 

Mw computers is uw satellietontvangst servicepunt in Wijchen